Williams Sportjet

Williams Performance Tenders presenteert voor het seizoen 2015 twee nieuwe Sportjet RIB boten:

Alle door Williams gefabriceerde tenders zijn voorzien van jetaandrijving, waardoor een gunstig zwaartepunt ontstaat zodat deze snel in plané komen. Hierdoor accelereren deze boten wezenlijk sneller ten opzichte van buitenboordmotor aangedreven RIB’s. Tevens is de propeller volledig afgeschermd wat de veiligheid voor zwemmers en skiërs ten goede komt.

Worden de Turbojet en Dieseljet meestal als bijboot voor zeil- en motorjachten geleverd, met de Sportjet richt Williams zich op de markt van “stand-alone” boten, uitermate geschikt voor dagrecreatie en voor vakantie in binnen- of buitenland.

De aandrijving vindt plaats door een BRP 3 cilinder viertaktmotor ( ROTAX – ETEC ) met respectievelijk een 150 pk krachtbron in de 460 en 200 pk in de 520.

Standaard worden de Sportjets voorzien van een demontabele ski / wakeboardpaal en inschuifbare zwemtrap. De motorruimte is uitgerust met een automatische brandblusser.

Ook deze nieuwe modellen worden volgens hoge kwaliteitsnormen vervaardigd zoals we van Williams gewend zijn. Het design is modern met oog voor detail.
De drijvers zijn in vier kleuren leverbaar : Neptune Grey, Basalt Black, Electric Blue en Lava Red.

Informatie aanvragen

Deel deze pagina