Williams Sportjet

Iedere centimeter van de Sportjet is ontworpen om perfect te gebruiken als een bijboot,  skiboot of als een stand-alone boot voor weekendwakeboarding. De BRP Rotax jetmotor is schoon, stil en veilig. Een groot achterplatform en zwemtrap maken het gemakkelijk om in en uit het water te gaan en een verwijderbare ski-pole komt standaard.

Er is keuze uit de volgende type Sportjet:

Alle door Williams gefabriceerde tenders zijn voorzien van jetaandrijving, waardoor een gunstig zwaartepunt ontstaat zodat deze snel in plané komen. Hierdoor accelereren deze boten wezenlijk sneller ten opzichte van buitenboordmotor aangedreven RIB’s. Tevens is de propeller volledig afgeschermd wat de veiligheid voor zwemmers en skiërs ten goede komt.

De aandrijving vindt plaats door een BRP 3 cilinder viertaktmotor ( ROTAX – ETEC ) met respectievelijk een 150 pk krachtbron in de 460 en 200 pk in de 520.

Standaard worden de Sportjets voorzien van een demontabele ski / wakeboardpaal en inschuifbare zwemtrap. De motorruimte is uitgerust met een automatische brandblusser.

Ook deze nieuwe modellen worden volgens hoge kwaliteitsnormen vervaardigd zoals we van Williams gewend zijn. Het design is modern met oog voor detail.

Informatie aanvragen

Deel deze pagina