Zodiac Ribs

Zodiac is niet voor niets synoniem voor opblaasbare boot. Dit merk biedt meer modellen aan dan elke andere producent. Er is dus een Zodiac voor iedereen. Delta Watersport helpt u graag bij het kiezen van uw Zodiac rib uit de volgende series:

Comfort Cruising
Met elk model uit de categorie Comfort Cruising profiteert u volop van uw dagen op zee. Het design, de ergonomie, de materiaalkeuze, de bovenbouw zijn ontworpen om manoeuvres te vereenvoudigen en de hele bemanning voldoende ruimte te geven.

Sport Cruising
De lijn Sport Cruising is bestemd voor absolute watersportliefhebbers. Ze houden van vissen, skiën of duiken en verwachten van hun boot dat ze hun favoriete sport in de beste omstandigheden van comfort, prestatie en veiligheid kunnen beoefenen.

Easy Cruising
De lijn Easy Cruising omvat alle opvouwbare opblaasboten. Alles is uitgedacht om de verschillende handelingen van opslag tot voorbereiding te vereenvoudigen, terwijl u een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding behoudt. Het zijn echte boten voor zeebonken – licht, snel en polyvalent.

Informatie aanvragen

Deel deze pagina